Duurzaamheid

Landheren /
 
 

GROEN, DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG WONEN IN DE LANDHEREN 


Iedereen kent de locatie waar Landgoed De Landheren komt. Hier was jarenlang Tuincentrum Helsen gevestigd, een groen stukje Huissen aan de rand van de stad. Aan die groene geschiedenis voegt De Landheren een nieuw hoofdstuk toe. Het plan staat namelijk volledig in het teken van groen, duurzaam en energiezuinig wonen.

 
Duurzaam - LeefomgevingDuurzaam - NatuurLandheren - BENG

 

 


‘Samen zorgen we ervoor dat we minder fossiele grondstoffen gaan gebruiken en onze CO2-uitstoot verminderen.’

Duurzaamheid/ /
DE LEEFOMGEVING

Rondom de acht woningen speelt de natuur een belangrijke rol. Boomgaarden, bloemrijke weides en groene hagen bepalen het beeld en die groene leefomgeving geeft rust, ruimte en dat comfortabele gevoel van onbezorgd buiten wonen.

DUURZAME MATERIALEN

Waar mogelijk worden de woningen gebouwd met circulaire en duurzame materialen. Opvallend is de toepassing van zwarthouten Zweedse rabbatdelen. Oersterk en uitermate duurzaam. Naar het onderhoud heb je de komende jaren nauwelijks nog omkijken. 

SLIMME ENERGIEOPLOSSINGEN

Je woning wordt gasloos opgeleverd en uitgerust met een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming die zowel verwarmt als koelt. Dat zorgt in elk jaargetijde voor een comfortabel binnenklimaat en een zeer lage energierekening. 

 

BENG en NOM

De woningen in De Landheren zijn zowel BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) als NOM (Nul-Op-de-Meter). Alle nieuwbouw moet sinds 2021 voldoen aan de BENG-eisen wat betekent dat jouw huishoudelijke energiegebruik volledig door hernieuwbare bronnen wordt gedekt. In De Landheren gaan we nog een stukje verder door de woningen ook NOM te maken. Dankzij de warmtepomp en zonnepanelen produceert jouw woning straks net zoveel energie als je jaarlijks gebruikt. Ten minste; als je verstandig met energie omgaat. En daarmee kies je voor een structureel lagere energierekening dan wanneer je een bestaande woning koopt.

 

 

De verkoop is gestart


Wil jij graag wonen aan de Karstraat, vlak bij het gezellige stadscentrum van Huissen met de natuur en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? De verkoop is gestart, schrijf je nu in en kies voor een duurzame woning in De Landheren. 

Inschrijven