De locatie

Huissen/ /

IN GEZELLIG HUISSEN IS ALTIJD WAT TE BELEVEN


De Landheren is een binnenstedelijke ontwikkeling in de Huissense wijk Het Zand. Hier vind je zowel traditionele tuinbouwbedrijven als fraaie bungalows en villa’s van echte Huissenaren en stadse forensen. Zij kiezen bewust voor Huissen omdat je hier nog in alle rust kunt wonen, omringd door de natuur, maar toch vlak bij de grote stad Arnhem. Al heeft Huissen zelf ook alles wat je maar van een prettige woonomgeving kunt wensen. Winkels, horeca, scholen en een rijk verenigingsleven; in gezellig Huissen verveel je je geen moment.

 

 

‘Huissen is ouderwets gezellig en bourgondisch. Het kleine stadje bruist en heeft een rijk verenigingsleven.’

Huissen /

VOLOP VOORZIENINGEN EN VERENIGINGEN


Huissen is klein maar fijn. In het gezellige centrum kun je eindeloos winkelen en struinen en je vindt er de leukste en lekkerste horecagelegenheden. Er zijn een aantal supermarkten en scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Daarnaast vind je in de buurt ook een Intratuin en een meubelboulevard. Ben je sportief, muzikaal of een echte feestvierder? Dan vind je in Huissen zeker een vereniging die bij je past. Van voetbalclub RKHVV of Jonge Kracht tot carnavalsvereniging De Kraonige Zwaone. En vergeet de vele evenementen niet. In Huissen is altijd wat te beleven. 

De landheren

MIDDEN IN DE STAD MET DE NATUUR VLAKBIJ


Huissen is goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De stad ligt op vijf minuten rijden van de A325 die je snel naar de A50 of de A12 brengt. Maar laat de auto gerust staan en pak de fiets of ga wandelen over dijken, struin door uiterwaarden en geniet van de Rijn. Pak het pondje en ontdek Loo of wat verder weg Doornenburg. Of ga op ontdekkingstocht richting Bemmel of Arnhem. In De Landheren woon je er vlakbij.

 
Huissen sportHuissen sportHuissen sport
 

 

De verkoop van fase 2 is gestart


Wil jij graag wonen aan de Karstraat, vlak bij het gezellige stadscentrum van Huissen met de natuur en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? De verkoop is van fase 2 is gestart, schrijf je nu in en kies voor een duurzame woning in De Landheren. 

Inschrijven