Financieel

Financieel/ /

RABOBANK BIEDT JE VRIJBLIJVEND FINANCIEEL ADVIES


De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in het project De Landheren in Huissen? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te kijken wat de financiële gevolgen zijn. In dit gesprek kijken we naar de maandlasten van de nieuwe hypotheek maar ook het verschil in energiekosten.

 
 

 

De financieel adviseur nieuwbouw van Rabobank, Bart Roodenburg, is nauw betrokken bij het project De Landheren. Hij gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Huissen. Met zijn kennis en betrokkenheid bij het project bespreekt hij met jullie de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Bekijk alle informatie over de hypotheken van Rabobank en over nieuwbouw.

Bart Roodenburg
E-mail: Bart.Roodenburg@rabobank.nl
Tel: 06 27 22 76 63

Rabobank - Bart Roodenburg

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN


Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in het project De Landheren in Huissen? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

NEEM CONTACT OP MET DE ADVISEUR


Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in Huissen. Neem contact op met de Rabobank adviseur, Bart Roodenburg of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button jouw financiële check digitaal aan!

 

Financiële check aanvragen

De /

 

De verkoop van fase 2 is gestart


Wil jij graag wonen aan de Karstraat, vlak bij het gezellige stadscentrum van Huissen met de natuur en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? De verkoop is van fase 2 is gestart, schrijf je nu in en kies voor een duurzame woning in De Landheren. 

Inschrijven