De woningen

De /
 

 

De woningen


Robuust en verfijnd, royaal en comfortabel, karakteristiek en sfeervol… de acht geschakelde landhuizen in De Landheren hebben je veel te bieden. Niet alleen de ligging tussen weides en boomgaarden spreekt tot de verbeelding. Ook de kenmerkende architectuur, het kleur- en materiaalgebruik en de indeling van je nieuwe woning zijn tot in detail op elkaar afgestemd. Wat een geweldig thuis!

 

 

 

 

Vier verschillende gevelaanzichten

De acht landhuizen in De Landheren zijn qua woonoppervlak en inhoud gelijk aan elkaar. Het zijn royale gezinshuizen, die je optioneel ook levensloopbestendig kunt maken door te kiezen voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Hoewel de woningen in de basis gelijk zijn aan elkaar, zijn er wel degelijk verschillen. Elk blok van twee geschakelde landhuizen heeft zijn eigen gevelaanzicht. Er zijn woningen met lichtgekleurd metselwerk, met warmrood metselwerk en donkere plint, met licht bontgekleurd metselwerk met lichtgrijze plint en twee woningen die volledig zijn bekleed met zwarthouten delen. Alle woningen hebben een uitbouw aan de achterzijde die is uitgevoerd in zwarthouten Zweedse rabbatdelen. Ook de dakkappellen waarin de badkamer zich bevindt, zijn van zwarthouten rabbatdelen.

 

 

Landheren1
 
Landhuis 1 en 2 - Type A (Fase 2)

Gevel uitvoering:

De gevels van de woningen zijn uitge­voerd in gekeimd wit/grijs, waalformaat met accenten donkerbrons genuanceerd. De uitbouw aan de achterzijde is uitge­voerd in zwarthouten delen. Landhuis 2 is nog te koop.

Landheren 2

 

Landhuis 3 en 4 - Type b (VERKOCHT)

Gevel uitvoering:

De gevels van de woningen zijn uitge­voerd in brons genuanceerd, waalformaat met accenten donkerbrons genuanceerd. De uitbouw aan de achterzijde is uitgevoerd in zwarthouten delen.

 

 

De Woningen 3

 

Landhuis 5 en 6 - Type C (VERKOCHT)

Gevel uitvoering:

De gevels van de woningen zijn volledig uitgevoerd in zwarthouten geveldelen. Ook de uitbouw aan de achterzijde en de dakkappellen op de verdieping zijn uitgevoerd in zwarthouten delen.

De Woningen 4

 

Landhuis 7 en 8 - Type D (fase 2)

Gevel uitvoering:

De gevels van de woningen zijn uitge­voerd in zand genuanceerd, waalformaat met accenten gekeimd grijs. De uitbouw aan de achterzijde is uitgevoerd in zwarthouten delen. Landhuis 8 is nog te koop.

 

Vogelvlucht /

 

 

De plattegronden - indeling

De begane grond is standaard uitgevoerd met een open woonkamer met open keuken, een tuinkamer en berging. Optioneel kun je hier een slaapkamer, badkamer, werkruimte of garage realiseren. Op de eerste verdieping vind je twee grote en een iets kleinere slaapkamer. De badkamer bevindt zich in de dakkapel.

 

 

 Begane grond

STANDAARD INDELING

BG

 

Begane grond

INDELINGSVARIANT #1

BG1

Begane grond

INDELINGSVARIANT #2

BG2

1e verdieping

STANDAARD INDELING

1V

 

 

De verkoop van fase 2 is gestart


Wil jij graag wonen aan de Karstraat, vlak bij het gezellige stadscentrum van Huissen met de natuur en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? De verkoop is van fase 2 is gestart, schrijf je nu in en kies voor een duurzame woning in De Landheren. 

Inschrijven