Het plan

Huissen/ /
Interieurimpressie 1

 

Interieurimpressie 2

 

Interieurimpressie 3

 

 

 

DE LANDHEREN. EEN KLEIN PROJECT MET GROOTSE WONINGEN 


Tuincentrum Helsen was jarenlang een begrip in de wijde omgeving. De Landheren gaat dat ook worden. De plannen voor deze bijzondere locatie zijn namelijk uniek. Hier verrijst straks een klein landgoed met slechts 8 grootse, vrijstaand-geschakelde woningen. Ze zijn zeer royaal, hebben tal van uitbreidingsmogelijkheden en liggen heerlijk vrij op imposante kavels. Middenin en boomgaard met volop rust, ruimte en privacy. Dat bedoelen wij met lekker leven op je eigen landgoed.

 

schets

 
Wonen in HuissenWonen in Huissen - BoomgaardWonen in Huissen

 

 


‘Breid je woning uit zoals jij dat wil en kies voor een badkamer en slaapkamer op de begane grond.’

Sfeer /

MARKANTE ARCHITECTUUR


De architectuur van De Landheren springt direct in het oog. De woningen doen denken aan de karakteristieke oude boerenhoeven van weleer, maar ogen tegelijkertijd uiterst modern. De hoge kappen worden door een open houtconstructie met elkaar verbonden wat zorgt voor een bijzonder aanzicht van de woningen. Grote raampartijen en de toepassing van natuurlijke materialen en kleuren maken de woningen helemaal af. 

De landheren
 

VOLOP UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN


De 8 woningen op landgoed De Landheren zijn in de basis al heel royaal. Standaard heeft elke woning een grote living met open keuken, een bijkeuken en op de verdieping drie ruime slaapkamers en een badkamer. Wil je groter of helemaal anders? Kies dan voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Of voor een garage, of… laat ons weten waar jij behoefte aan hebt. 

GROTE PERCELEN AAN EEN BOOMGAARD


De percelen, die door groene hagen worden omringd, zijn zeer royaal, variërend van ruim 1.000 m2 tot maar liefst bijna 1.900 m2. Rust, ruimte en privacy gegarandeerd dus. Maar het wordt nog mooier. Binnen de kavels komen er verschillende boomgaarden en weides waar je heerlijk kunt spelen of relaxen. Zo lekker kan leven op je eigen landgoed zijn. 

 
Boomgaard huissen

 

 

De verkoop van fase 2 is gestart


Wil jij graag wonen aan de Karstraat, vlak bij het gezellige stadscentrum van Huissen met de natuur en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? De verkoop is van fase 2 is gestart, schrijf je nu in en kies voor een duurzame woning in De Landheren. 

Inschrijven

 

Wonen /