10 goede redenen om nu te kiezen voor De Landheren

Na vorige maand in verkoop te zijn gegaan zijn inmiddels de eerste woningen verkocht. De kopers zijn met name enthousiast over de ruime opzet en vele indelingsmogelijkheden. Uiteraard voldoet de Landheren aan de laatste energie- en duurzaamheidseisen. Kies nu voor de Landheren! We zetten 10 goede redenen graag voor je op een rijtje.

10 goede redenen om nu te kiezen voor De Landheren
1. Lage energielasten dankzij BENG2

De woningen in De Landheren voldoen aan de strenge BENG2-eisen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en BENG2 betekent dat jouw huishoudelijke energiegebruik voor verwarming, warm tapwater, koeling en ventilatie volledig door hernieuwbare bronnen wordt gedekt. Dankzij de warmtepomp en zonnepanelen verbruik je aanzienlijk minder kWh per jaar. Ten minste; als je verstandig met energie omgaat. Met een BENG2-woning kies je voor een structureel lagere energierekening dan wanneer je een bestaande woning koopt.

 

2. Nauwelijks onderhoud

Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar je geen omkijken naar hebt. Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en door het gebruik van duurzame materialen heb je de eerste jaren nauwelijks omkijken naar het onderhoud van je woning.

 

3. Vrij op naam, dat scheelt

Als koper van een nieuwbouwhuis heb je een aantal financiële meevallers. Bij de koop hoef je bijvoorbeeld geen overdrachtsbelasting te betalen. Dat scheelt 2%.

 

4. Groene hypotheek

Omdat je huis uiterst duurzaam en energiezuinig is, bieden veel geldverstrekkers een aantrekkelijke korting op de hypotheekrente.

 

5. Je hypotheek meeverhuizen

Heb je een relatief jonge hypotheek, dan wil je de aantrekkelijke voorwaarden natuurlijk graag meeverhuizen. Dat kan in de meeste gevallen. Maar misschien zit je op relatief hoge maandlasten, in dat geval kan een nieuwe hypotheek veel voordeliger zijn.

 

6. Maximaal profiteren van overwaarde

Wil je maximaal profiteren en de beste prijs voor je huidige woning krijgen, verkoop dan nu je woning en ga tijdelijk huren. Het makelaarsteam van De Landheren helpt je graag met de verkoop en het vinden van een tijdelijke huurwoning. Ook voor een waardebepaling van je huidige woning maken we graag een afspraak.

 

7. Goedkoper wonen in de gemeente Lingewaard

De huizenprijzen in de gemeente Lingewaard zijn een stuk aantrekkelijker dan elders in de regio. Voor hetzelfde geld koop je in De Landheren een woning die misschien wel drie keer zo groot is als een nieuwe woning in Arnhem of Nijmegen. En dan de kavel rond je woning, zoiets vind je natuurlijk nooit in de grote stad.

 

8. Waardestijging nieuwbouw

De waarde van nieuwbouw stijgt harder ten opzichte van bestaande bouw. Dat heeft vooral te maken met de vele duurzame een energiezuinige maatregelen die al zijn toegepast in je woning.

 

9. Nieuwbouw is aangenamer

‘Oude huizen zijn sfeervolle huizen’ hoor je weleens. Maar oude huizen kunnen ook koude huizen zijn. Je nieuwe woning De Landheren daarentegen kenmerkt zich door een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar.

 

10. Wonen zoals jij dat wil

Nieuwbouw is flexibel. Zeker als je kiest voor De Landheren. Wil je bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Of een dakkapel aan de achterzijde van je woning? Dankzij verschillende opties kun je in De landheren helemaal wonen zoals jij dat graag wil.

Laatste nieuws

14-05-2024

Bouw gestart: nu kopen is nog deze zomer verhuizen naar jouw nieuwe woning!

04-01-2023

Er zijn van die plekjes waar je je meteen thuis voelt. Zoals De Landheren in Huissen. Hier woon je...

22-11-2022

Het is zover… de acht vrijstaand-geschakelde landhuizen van De Landheren in Huissen zijn in verkoop...