Kom jij thuis in De Landheren in 2023?

Er zijn van die plekjes waar je je meteen thuis voelt. Zoals De Landheren in Huissen. Hier woon je midden in het groen met alle voorzieningen vlakbij.

Kom jij thuis in De Landheren in 2023?
Omgevingsvergunning verleend

Vroeger heette het een bouwvergunning, tegenwoordig een omgevingsvergunning. Die is nodig om een project zoals De Landheren te mogen bouwen. De gemeente Lingewaard heeft de omgevingsvergunning inmiddels afgegeven en dat betekent dat we mogen gaan bouwen als 70% van de woningen verkocht is.

Straatnamen bekend

Afgelopen week heeft de gemeente Lingewaard de straatnamen en huisnummers vastgesteld voor De Landheren. De twee woningen aan de Karstraat krijgen als adres Karstraat 35 en 37 met de postcode 6851 DE, Huissen. De zes andere woningen komen te liggen aan Het Antlant 1, 2, 3, 4, 5 en 7 en krijgen als postcode 6851 GZ, Huissen.

Verkocht en onder optie

Van de acht geschakelde landhuizen op De Landheren zijn er twee definitief verkocht. Twee zijn er onder optie en vier zijn er nog vrij. Heb jij je oog op een van de woningen laten vallen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de makelaars. En mocht je interesse hebben in een woning onder optie? Ook dan horen we het graag.

Winter

Vraag het de makelaars

Heb je interesse in een woning in De Landheren? Dan staan BMV Makelaars en Arns & De Leeuw Makelaars graag voor je klaar. Zij kennen het plan door en door en weten precies wat er mogelijk is. BMV Makelaars is te bereiken op 026 – 355 21 00. Het kantoor is ook tussen kerst en oud en nieuw bereikbaar. Arns & De Leeuw makelaars is bereikbaar op 026 – 325 82 10

Druk je energiekosten

We vertelden het je al eerder en willen deze nieuwsbrief er ook graag mee afsluiten: in De Landheren woon je straks duurzaam en energiezuinig. En dat is wel zo fijn in deze onzekere tijden. Je woning wordt gasloos opgeleverd en goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat je energierekening een stuk lager is dan wanneer je een bestaande woning koopt. Wat zou je ervan zeggen?

We wensen je een gezond en geweldig 2023… in De Landheren!

Laatste nieuws

14-05-2024

Bouw gestart: nu kopen is nog deze zomer verhuizen naar jouw nieuwe woning!

20-12-2022

Na vorige maand in verkoop te zijn gegaan zijn inmiddels de eerste woningen verkocht. De kopers zijn...

22-11-2022

Het is zover… de acht vrijstaand-geschakelde landhuizen van De Landheren in Huissen zijn in verkoop...