De Landheren in pre-sale!

Luxueus leven op je eigen landgoed in Huissen? Het kan straks in De Landheren aan de Karstraat, midden in de natuur, vlak bij de gezellige binnenstad. Je hebt je al ingeschreven als belangstellende voor dit fraaie project. Nu gaan we een stap verder met de pre-sale van de 8 royale landhuizen.

De Landheren in pre-sale!

Een streepje voor tijdens de pre-sale
 

Alle plannen zijn gereed, de plattegronden definitief en de belangstelling groot. Vandaar dat we graag nu al willen weten naar welke woning jouw voorkeur uitgaat. Dat kun je aangeven in je persoonlijke account op de website. Vervolgens belt de makelaar om jouw woonwensen te bespreken en kun je jouw favoriete woning reserveren, nog voordat de officiële verkoop van start gaat. Let op: je bent nog niet tot koop verplicht. Maar je hebt wel een streepje voor. 

 

Start verkoop na de zomervakantie
 

De pre-sale is de eerste stap op weg naar luxueus leven op je eigen landgoed. De volgende stap is de officiële verkoop van de landhuizen. Die staat gepland voor medio september van dit jaar. Inschrijven doe je dan online, maar we nodigen je ook uit voor een gezellig start verkoop evenement op je toekomstige woonplek. Zo gauw de verkoopdatum definitief is, hoor jij dat als eerste. Houd je mailbox dus in de gaten!

Laatste nieuws

14-05-2024

Bouw gestart: nu kopen is nog deze zomer verhuizen naar jouw nieuwe woning!

04-01-2023

Er zijn van die plekjes waar je je meteen thuis voelt. Zoals De Landheren in Huissen. Hier woon je...

20-12-2022

Na vorige maand in verkoop te zijn gegaan zijn inmiddels de eerste woningen verkocht. De kopers zijn...